MENU A

€45,00  / účastník / vrátane DPH

PREDJEDLO

Domáca paštéta
s cesnakovými bagetkami
70g

alebo

Plnený mäsový piroh
opečený na tropickej cibuľke
70g


POLIEVKA

Hrášková krémová
s mladých luskov a slaninové ragü
0,25l

alebo

Slepačí vývar s rezancami a julien zeleninou
0,25l


HLAVNÉ JEDLO

Bravčové karé
na hríboch a hráškovo-šalotkové pyré
150g

alebo

Kuracie prsia plnené špenátom
s pečenými zemiakmi a čerstvým šalátom
150g


VEČERNÝ BUFET

Mix tradičných slovenských jedál

(strapačky s kapustou, bryndzové  halušky, slivkové gule, plnené kapustné listy, bryndzové pirohy)

200g

1druh min 20 porcií

POLNOČNÉ JEDLO

Slávnostná kapustnica
0,33l

chlieb, pečivo

Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.

 

MENU B

€54,00 / účastník / vrátane DPH

PREDJEDLO

Cherry paradajky
s mozzarelou a cesnakovým toastom
80g

alebo

Kačacia grilovaná pečeň
s medovou hruškou a mini lokšou
70g


POLIEVKA

Brokolicový krém s krutónmi
0,25l

alebo

Slepačí vývar s rezancami a julien zeleninou
0,25l


HLAVNÉ JEDLO

Kuracie grilované prsia
na hríboch a hráškovo-šalotkové pyré
150g

alebo

Bravčová panenka
s petržlenovým pyré, demiglace
150g


VEČERNÝ BUFET

Strapačky s kyslou kapustou

200g

Bravčové karé na tymiane

150g

POLNOČNÝ BUFET

Guláš

0,33l

Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.

MENU C

€66,00 / účastník / vrátane DPH

PREDJEDLO

Mousse z kozieho syra s pečenou repou,
rukolou a pečenými píniovými orieškami
80g

alebo

Údené kačacie prsia
s mätovou penou a brusnicami
70g


POLIEVKA

Slepačí vývar
s domácimi tortellinami plnenými mäsom a zeleninou
0,25l

alebo

Hríbový krém s chrenovou penou
0,25l


HLAVNÉ JEDLO

Risotto špargľové s bazalkovým pestom
a parmezánovými lupeňmi
220g

alebo

Kačacie prsia marinované v mede
s pomarančovou polevou

pečené baby zemiačky
150g

alebo

Bravčové líčka s tekvicovým pyré, demiglace
150g

 


VEČERNÝ BUFET

Výber údenín – prosciutto Crudo, Cotto, mortadelly, 3 druhov syra, figy, olivy, hrozno a cherry paradajky,

chlieb, bagetky, pečivo
100g/osoba

 


POLNOČNÉ JEDLO

Hovädzí guláš na pive s grilovanou cibuľkou

0,33l

Príloha: chlieb, pečivo, feferónky

 

Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.

MENU D

€78,00 / účastník / vrátane DPH

PREDJEDLO

Hovädzie carpaccio
s rukolou a parmezánom
80g

alebo

Pečená špargľa v panchette
so syrovou omáčkou
80g


POLIEVKA

Dubákový krém s chrenovou penou
0,25l

alebo

Bažantí vývar
s domácimi rezancami a julien zeleninou
0,25l


HLAVNÉ JEDLO

Špenátové gnocchi
s údeným lososom a mandľové lupene
200g

alebo

Grilované Kukuričné kuriatko
s marsala omáčkou

baby zemiaky na masle a petržlenovej vňati, miešaný šalát
150g

alebo

Grilovaný hovädzí steak so sviečkovice
s balzamikovou redukciou

pečené baby zemiaky na rozmaríne, miešaný šalát
200g

 


VEČERNÝ BUFET

Výber údenín – prosciutto Crudo, Cotto, mortadelly, 3 druhov syra, olivy, figy, hrozno a cherry paradajky,

chlieb, bagetky
100g/osoba

alebo

Cozze (slávky čierne) v paradajkovo cesnakovej omáčke s petržlenom, bagetky
100g


POLNOČNÉ JEDLO

Hovädzí guláš s karlovarskou knedľou, feferónka
0,33l

 

Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.

MENU E

€86,00 / účastník / vrátane DPH

PREDJEDLO

Údený losos marinovaný v kôprovej omáčke
s gorgonzolovým krémom a orechmi
60g

alebo

Foie gras s marinovanými hruškami
v portskom víne
50g


POLIEVKA

Cviklový krém
s chrenovými profiterolkami
0,25l

alebo

Bažantí vývar s domácimi rezancami a julien zeleninou
0,25l


HLAVNÉ JEDLO

Jahňací steak na rozmaríne
s omáčkou z XO cognacu, tekvicové rissotto
200g

alebo

Filet z morského vlka
s citrusovým vývarom a mrkvové pyré
150g


VEČERNÝ BUFET

Losos na masle s grilovanou zeleninou a pečenými zemiakmi
150g

 

Výber údenín – prosciutto Crudo, Cotto, mortadelly, 3 druhov syra, olivy, figy, hrozno a cherry paradajky,

chlieb, bagetky
100g/osoba


POLNOČNÉ JEDLO

Guláš z diviny a slivkové knedlíky, výber feferóniek
0,33l

 

Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.

MENU DELUXE

€100,00 / účastník / vrátane DPH

PREDJEDLO

Crudité zo sicílských  kreviet
v lime vinagré
50g

alebo

Terina z filet mignon
na grilovanej zelenine a holandskou omáčkou
50g


POLIEVKA

Karfiolový krém
s mušlou Svätého Jakuba
0,25l

alebo

Bažantí vývar s domácimi rezancami a julien zeleninou
0,25l


HLAVNÉ JEDLO

Steak z tuniaka sashimi
na ricotovom pyré a mätových zemiakoch
150g

alebo

Steak z argentínskej roštenky s grilovanou zeleninou
160g

alebo

Langustové rissotto s franciacortou
150g


VEČERNÝ BUFET

Soté z morských plodov
na vínovej omáčke a paradajkovo cesnakovej omáčke s opečenými domácimi bagetkami
200g/osoba


POLNOČNÝ BUFET

Jelenie ragü
na víne a slaninovo-žemľový knedlík, výber feferónov
150g

alebo

Výber delikates z francúzskej, talianskej a španielskej kuchyne

 

Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.