MENU A

€36 / účastník

PREDJEDLO

Cherry paradajky
s mini mozzarelami a cesnakovým toastom
80g

Plnený mäsový piroh
opečený na tropickej cibuľke
70g


POLIEVKA

Hrášková krémova
s mladých luskov a slaninové ragü
0,33l


HLAVNÉ JEDLO

Morčacie prsia
plnené zeleninovým ratatoille a pečené zemiaky ozdobené levanduľou
200g

Čiernohorský rezeň
s varenými zemiakmi a čerstvým šalátom
200g (s oblohou)


POLNOČNÉ JEDLO

Mix tradičných slovenských jedál
(strapačky s kapustou, tvarohové halušky, slivkové gule, plnene kapustné listy, bryndzové pirohy)
200g / osoba

MENU B

€45 / účastník

PREDJEDLO

Domáca husacia paštéta
s cesnakovými bagetkami
50g

Údené kačacie prsia
s mätovou penou a brusnicami
70g


POLIEVKA

Slepačí vývar s rezancami
a julien zeleninou
0,33l


HLAVNÉ JEDLO

Kačacie prsia marinované v mede
s pomarančovou polevou, pečené nové zemiaky
200g s prílohou

Bravčová panenka
preliata orechovou polevou a hrášková ryža
200g s prílohou


POLNOČNÝ BUFET

Slávnostná kapustnica
0,33l

MENU C

€55 / účastník

PREDJEDLO

Kozí syr s pečenou repou,
rukolou a pečenými píniovými orieškami
80g

Kačacia grilovaná pečeň
s medovou hruškou a mini lokšou
70g


POLIEVKA

Slepačí (bažantí) vývar
s domácimi tortellinami plnenými mäsom a zeleninou
0,33l


HLAVNÉ JEDLO

Risotto špargľové s bazalkovým pestom
a parmezánovými lupeňmi
150g

Kuracie grilované prsia
na hríboch a hráškovo-šalotkové pyré
120g

Pečená bravčová panenka
na slivkovej omáčke s rozmarínom
100g


PRÍLOHY

Miešané šaláty podľa výberu
Pečené zemiaky na masle a rozmaríne
Špenátové listy na masle a cesnaku
150g/osoba


VEČERNÝ BUFET

Výber mozzarell, parmskej šunky, syry, figy, olivy, hrozno a cherry paradajky
100g

Krevetový kokteil
s penou a la Champagne
60g


POLNOČNÉ JEDLO

Hovädzí guláš na pive s grilovanou cibuľkou
0,33l

MENU D

€65 / účastník

PREDJEDLO

Hovädzie carpaccio
s rukolou a parmezánom
80g

Pečená špargľa v panchette
so syrovou omáčkou
80g


POLIEVKA

Hríbový krém s chrenovou penou
0,33l


HLAVNÉ JEDLO

Špenátové gnochi
s udeným lososom a mandľové lupene
150g

Morčacia roláda
plnená sušenými paradajkami
100g

Grilovaný hovädzí steak
s balzamikovou redukciou
100g


PRÍLOHY

Miešané šaláty podľa výberu
Pečené zemiaky na masle a rozmaríne
Dusená ryža s hráškom
150g/osoba


VEČERNÝ BUFET

Výber mozzarell, parmskej šunky, syry, olivy, figy, hrozno a cherry paradajky
100g

Cozze (slávky čierne) v paradajkovo cesnakovej omáčke s petržlenom
100g


POLNOČNÉ JEDLO

Kapustnica s klobáskou a slivkami
0,33l

MENU E

€74 / účastník

PREDJEDLO

Údený losos marinovaný v kôprovej omáčke
s gorgonzolovým krémom a orechmi
60g

Foie gras s marinovanými hruškami
v portskom víne
50g


POLIEVKA

Cviklový krém
s chrenovými profiterolkami
0,33l


HLAVNÉ JEDLO

Jahňací steak na rozmaríne
s omáčkou z XO cognacu, tekvicové rissotto
200g

Filet z morského vlka
s citrusovým vývarom a mrkvové pyré
150g

Kurací steak s marsala omáčkou
a varené zemiaky novele na šalviovom masle
180g


VEČERNÝ BUFET

Mix variácie slovenských domácich pirohov
na všetky spôsoby – bryndzové, tvarohové, zemiakové, slivkové, čerešňové, mäsové, pečeňové, lekvárové a cukrové na masle
200g/osoba


POLNOČNÉ JEDLO

Guláš z diviny a slivkové knedlíky
0,33l

MENU DELUXE

€84 / účastník

PREDJEDLO

Crudité zo sicílských  kreviet
v lime vinagré
50g

Terina z filet mignon
na grilovanej zelenine a holandskou omáčkou
50g


POLIEVKA

Karfiolový krém
s mušlou Svätého Jakuba
0,33l


HLAVNÉ JEDLO

Steak z tuniaka sashimi
na ricotovom pyré a mätových zemiakoch
150g

Pečená bravčová panenka
plnená špenátovým ragü a slaninkou, pyré z hokaido tekvice
160g

Langustové rissotto s franciacortou
150g


VEČERNÝ BUFET

Soté z morských plodov
na vínovej omáčke a paradajkovo cesnakovej omáčke s opečenými domácimi bagetkami
200g/osoba


POLNOČNÝ BUFET

Jelenie ragü
na víne a slaninovo-žemľový knedlík
120g s prílohou