MENU A
€45,00 / účastník / vrátane DPH
PREDJEDLO
Domáca paštéta
s cesnakovými bagetkami
70g
alebo
Plnený mäsový piroh
opečený na tropickej cibuľke
70g
POLIEVKA
Hrášková krémová
s mladých luskov a slaninové ragü
0,25l
alebo
Slepačí vývar s rezancami a julien zeleninou
0,25l
HLAVNÉ JEDLO
Bravčové karé
na hríboch a hráškovo-šalotkové pyré
150g
alebo
Kuracie prsia plnené špenátom
s pečenými zemiakmi a čerstvým šalátom
150g
VEČERNÝ BUFET
Mix tradičných slovenských jedál
(strapačky s kapustou, bryndzové halušky, slivkové gule, plnené kapustné listy, bryndzové pirohy)
200g
1druh min 20 porcií
POLNOČNÉ JEDLO
Slávnostná kapustnica
0,33l
chlieb, pečivo
Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.
MENU B
€54,00 / účastník / vrátane DPH
PREDJEDLO
Cherry paradajky
s mozzarelou a cesnakovým toastom
80g
alebo
Kačacia grilovaná pečeň
s medovou hruškou a mini lokšou
70g
POLIEVKA
Brokolicový krém s krutónmi
0,25l
alebo
Slepačí vývar s rezancami a julien zeleninou
0,25l
HLAVNÉ JEDLO
Kuracie grilované prsia
na hríboch a hráškovo-šalotkové pyré
150g
alebo
Bravčová panenka
s petržlenovým pyré, demiglace
150g
VEČERNÝ BUFET
Strapačky s kyslou kapustou
200g
Bravčové karé na tymiane
150g
POLNOČNÝ BUFET
Guláš
0,33l
Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.
MENU C
€66,00 / účastník / vrátane DPH
PREDJEDLO
Mousse z kozieho syra s pečenou repou,
rukolou a pečenými píniovými orieškami
80g
alebo
Údené kačacie prsia
s mätovou penou a brusnicami
70g
POLIEVKA
Slepačí vývar
s domácimi tortellinami plnenými mäsom a zeleninou
0,25l
alebo
Hríbový krém s chrenovou penou
0,25l
HLAVNÉ JEDLO
Risotto špargľové s bazalkovým pestom
a parmezánovými lupeňmi
220g
alebo
Kačacie prsia marinované v mede
s pomarančovou polevou
pečené baby zemiačky
150g
alebo
Bravčové líčka s tekvicovým pyré, demiglace
150g
VEČERNÝ BUFET
Výber údenín – prosciutto Crudo, Cotto, mortadelly, 3 druhov syra, figy, olivy, hrozno a cherry paradajky,
chlieb, bagetky, pečivo
100g/osoba
POLNOČNÉ JEDLO
Hovädzí guláš na pive s grilovanou cibuľkou
0,33l
Príloha: chlieb, pečivo, feferónky
Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.
MENU D
€78,00 / účastník / vrátane DPH
PREDJEDLO
Hovädzie carpaccio
s rukolou a parmezánom
80g
alebo
Pečená špargľa v panchette
so syrovou omáčkou
80g
POLIEVKA
Dubákový krém s chrenovou penou
0,25l
alebo
Bažantí vývar
s domácimi rezancami a julien zeleninou
0,25l
HLAVNÉ JEDLO
Špenátové gnocchi
s údeným lososom a mandľové lupene
200g
alebo
Grilované Kukuričné kuriatko
s marsala omáčkou
baby zemiaky na masle a petržlenovej vňati, miešaný šalát
150g
alebo
Grilovaný hovädzí steak so sviečkovice
s balzamikovou redukciou
pečené baby zemiaky na rozmaríne, miešaný šalát
200g
VEČERNÝ BUFET
Výber údenín – prosciutto Crudo, Cotto, mortadelly, 3 druhov syra, olivy, figy, hrozno a cherry paradajky,
chlieb, bagetky
100g/osoba
alebo
Cozze (slávky čierne) v paradajkovo cesnakovej omáčke s petržlenom, bagetky
100g
POLNOČNÉ JEDLO
Hovädzí guláš s karlovarskou knedľou, feferónka
0,33l
Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.
MENU E
€86,00 / účastník / vrátane DPH
PREDJEDLO
Údený losos marinovaný v kôprovej omáčke
s gorgonzolovým krémom a orechmi
60g
alebo
Foie gras s marinovanými hruškami
v portskom víne
50g
POLIEVKA
Cviklový krém
s chrenovými profiterolkami
0,25l
alebo
Bažantí vývar s domácimi rezancami a julien zeleninou
0,25l
HLAVNÉ JEDLO
Jahňací steak na rozmaríne
s omáčkou z XO cognacu, tekvicové rissotto
200g
alebo
Filet z morského vlka
s citrusovým vývarom a mrkvové pyré
150g
VEČERNÝ BUFET
Losos na masle s grilovanou zeleninou a pečenými zemiakmi
150g
Výber údenín – prosciutto Crudo, Cotto, mortadelly, 3 druhov syra, olivy, figy, hrozno a cherry paradajky,
chlieb, bagetky
100g/osoba
POLNOČNÉ JEDLO
Guláš z diviny a slivkové knedlíky, výber feferóniek
0,33l
Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.
MENU DELUXE
€100,00 / účastník / vrátane DPH
PREDJEDLO
Crudité zo sicílských kreviet
v lime vinagré
50g
alebo
Terina z filet mignon
na grilovanej zelenine a holandskou omáčkou
50g
POLIEVKA
Karfiolový krém
s mušlou Svätého Jakuba
0,25l
alebo
Bažantí vývar s domácimi rezancami a julien zeleninou
0,25l
HLAVNÉ JEDLO
Steak z tuniaka sashimi
na ricotovom pyré a mätových zemiakoch
150g
alebo
Steak z argentínskej roštenky s grilovanou zeleninou
160g
alebo
Langustové rissotto s franciacortou
150g
VEČERNÝ BUFET
Soté z morských plodov
na vínovej omáčke a paradajkovo cesnakovej omáčke s opečenými domácimi bagetkami
200g/osoba
POLNOČNÝ BUFET
Jelenie ragü
na víne a slaninovo-žemľový knedlík, výber feferónov
150g
alebo
Výber delikates z francúzskej, talianskej a španielskej kuchyne
Gramáž predjedla je celková porcia, u gramáže hlavného jedla sa jedná o gramáž mäsa v surovom stave.